Oppervlaktes ontsmetten

Bescherm jezelf en anderen tegen ziekte: thuis én op je werk

Oppervlaktes zorgvuldig ontsmetten
met ZOONO

Optimale bescherming tegen virussen en bacteriën

De dreiging van besmettelijke virussen en bacteriën is overal. Onze ontsmettingsmiddelen van ZOONO desinfecteren je professionele ruimtes. Je vermindert op die manier het risico dat je werknemers en klanten ziek worden. ZOONO desinfecteert je woon- en werkomgeving:

  • Thuis: bescherm jezelf en je gezin tegen de verspreiding van schimmels en virussen.
  • Kantoorruimtes: beperk ziekteverzuim en garandeer de veiligheid van je personeel.
  • Winkels: geef je klanten een gerust en veilig gevoel.
  • Horeca: voldoe aan strenge hygiëne vereisten in je hotel, restaurant of café.
  • Publieke plaatsen: zorgeloos naar school, het ziekenhuis en de luchthaven.

Hou je bedrijf het hele jaar door vrij van virussen, bacteriën en schimmels.

Hoe werken onze sprays tegen virussen en bacteriën?

Onze verstuivers en sprays laten een beschermende laag achter die zich tot 30 dagen aan de oppervlakte hecht. Ze vormen een beschermende barrière van microscopische ‘pinnen’. Wanneer bacteriën en virussen deze ‘pinnen’ aanraken, worden ze vernietigd.

Voordelen

Ontsmet je oppervlaktes met ZOONO

Onze producten zorgen voor een volledige desinfectie van je oppervlaktes en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ontdek de unieke kenmerken van ZOONO:

Veelgestelde vragen

Hoe worden de ruimtes gedesinfecteerd ?

De vernevelaar met desinfectie of ‘fogger’ is een gebruiksvriendelijk desinfectiemiddel op waterbasis dat virussen snel doodt. Het elimineert bacteriële geurtjes en gaat schimmel tegen. De fogger creëert een soort mist die zich als een beschermend deken op muren, plafonds, meubels, deuren en klinken legt.

Zijn de producten getest ?

De producten van ZOONO hebben heel wat wetenschappelijke tests succesvol doorlopen en zijn volledig goedgekeurd door de overheid. Ze worden bovendien al gebruikt door grote organisaties over de hele wereld zoals United Airlines, UPS en Amazon.

Hoe komen mijn klanten dit te weten ?

Is je ruimte na het desinfecteren volledig virusvrij? Dan krijg je het Bvirusproof label. Met dit label bewijs je dat de ruimte veilig is. Je wint het vertrouwen van je werknemers en klanten en geeft hen een veilig gevoel. En dat loont.

Biedt Zenno een oplossing voor Covid-19?

Ook de meest hardnekkige bacteriën en virussen maken geen kans tegen de unieke virusbestrijding van ZOONO. Onze producten vormen een uitstekende bescherming tegen gevaarlijke virussen zoals het coronavirus.

Hoe gaat Zenno praktisch te werk?

We analyseren grondig je werk- en woonomgeving en werken een gedetailleerd plan uit op maat van jouw wensen. Ontdek welk ontsmettingsplan (link naar pagina E) de beste bescherming biedt. Weet je niet wat kiezen? Wij komen graag langs en overlopen samen met jou de mogelijkheden.