Luchtzuivering

Je lucht zuiveren met lichttechnologie?
Geef virussen en bacteriën geen kans!

Luchtzuivering in huis en op het werk: adem gezonde lucht in

Slechte luchtkwaliteit maakt je ziek en verergert allergieën. Binnenruimtes bevatten fijn stof, pollen, bacteriën, schimmels en virussen. Dankzij onze luchtzuiveraar haal je opnieuw opgelucht adem.

Virussen en bacteriën doden met milieuvriendelijke lichtstralen

UV-C licht is een effectieve en milieuvriendelijke technologie om bacteriën en virussen uit de lucht en op voorwerpen te vernietigen. De lichtstralen doden zo goed als alle schadelijke virussen, bacteriën en schimmels. Deze technologie wordt al meer dan 40 jaar gebruikt bij het steriliseren van labo’s en vindt nu zijn weg in bedrijven en woningen.

Breezer

lucht zuiveren met unieke UV-C lichttechnologie

Onze Breezer filtert en zuivert de lucht in uw ruimtes. Het toestel haalt schadelijke ozon uit de lucht en verspreidt een krachtige, schone en stille luchtstroom. De UV-C technologie biedt unieke voordelen in de bestrijding van virussen en bacteriën.

desinfecteer voorwerpen in je winkel of praktijk met UV-C lichtstralen

Playbox

Voorwerpen die regelmatig door verschillende handen worden aangeraakt in je winkel zijn een broeihaard van virussen en bacteriën. Met Playbox desinfecteer je je producten, materiaal, gereedschap en medische instrumenten in slechts enkele seconden.

De unieke UV-C technologie bestraalt en doodt alle bacteriën op het voorwerp. Zo zorg je elke dag voor een veilige winkel- en werkomgeving voor je klanten en medewerkers. De Playbox wordt nu al volop gebruikt in:

  • Ziekenhuizen
  • Schoonheidsinstituten
  • Tandartspraktijken
  • Opticiens
  • Kapperszaken
  • Crèches
  • GSM-winkels
  • Scholen
Mauris et volutpat sapien, facilisis eleifend felis. Phasellus rutrum purus risus, vel vestibulum sem commodo vitae. Fusce vel arcu quam. Nulla euismod a mi eu elentum. Mauris iaculis nec justo ac fermentum. Quisque quis enim sit amet.

Veelgestelde vragen

Hoe haalt de breezer stofdeeltjes uit de lucht ?

Last van allergieën? De Breezer is voorzien van een HEPA-filter: een fijnmazige filter die zelfs de kleinste stofdeeltjes opvangt. Met deze filter verwijder je tot 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht. Zo kan u thuis ongehinderd en zorgeloos ademhalen.

Zijn de producten getest ?

De Breezer is ontwikkeld door een team van ingenieurs aan de KU Leuven. De doeltreffendheid is succesvol bewezen in heel wat wetenschappelijke testen en het gebruik is goedgekeurd door de overheid.

Past de breezer in mijn interieur ?

De Breezer is een stijlvolle en discrete zuil. Een volledig Belgisch ontwerp dat perfect past in elk interieur. De Breezer laten inbouwen in je nieuwbouw? Dat kan! Het toestel is verkrijgbaar in zwart, wit en antraciet.

Waar kan ik de breezer gebruiken ?

Niet alleen in je woning, maar ook op de werkvloer adem je graag propere lucht in. Bescherm je werknemers, collega’s én klanten tegen virussen in de lucht en zet de Breezer ook in je winkel, je praktijk of op kantoor. Je beperkt het ziekteverzuim van je werknemers en je stelt jouw klanten gerust.

Kan ik de breezer ook huren ?

Liever een Breezer huren of leasen in plaats van kopen? Dat kan perfect! Wil je een demonstratie voor je beslist? Wij komen met veel plezier langs en tonen je graag de unieke werking van onze Breezer.

Is de breezer ook effectief tegen covid-19 ?

De luchtzuivering van de Breezer werkt ook perfect in de strijd tegen corona en andere gevaarlijke virussen. Zelfs de hardnekkigste virussen en bacteriën worden doeltreffend vernietigd.