Huid ontsmetten

Bescherm jezelf en anderen tegen bacteriën en virussen
met onze unieke handgel

Je huid ontsmetten met ZOONO handgel: bikkelhard voor bacteriën, superzacht voor je huid!

Onze ontsmettende mousse van ZOONO legt een beschermende film op je huid. Dit antibacterieel schild doodt zo goed als alle bacteriën en virussen – zoals het coronavirus – en blijft de hele dag actief. Zelfs na meerdere wasbeurten blijft je huid optimaal beschermd. Zo beschermt je jezelf en anderen tegen schadelijke virussen en bacteriën.

Een geruststelling in corona tijden

De corona crisis heeft ons doen beseffen dat persoonlijke hygiëne superbelangrijk is. We willen niet enkel onszelf, maar ook onze kinderen, klanten en collega’s beschermen tegen gevaarlijke ziektes. Onze desinfecterende producten bieden geruststelling, veiligheid en rust. 

Breezer

Lucht zuiveren met unieke UV-C lichttechnologie

Onze Breezer filtert en zuivert de lucht in uw ruimtes. Het toestel haalt schadelijke ozon uit de lucht en verspreidt een krachtige, schone en stille luchtstroom. De UV-C technologie biedt unieke voordelen in de bestrijding van virussen en bacteriën.

Veelgestelde vragen

HHoe werkt de handgel van Zoono ?

De desinfecterende handgel van ZOONO vormt een beschermende laag ‘pinnen’ op je huid. Je voelt er zelf niets van, maar wanneer bacteriën en virussen deze ‘pinnen’ aanraken, worden ze vernietigd. Dit veiligheidsnet geeft bacteriën en virussen geen kans en biedt een optimale bescherming van je huid.

Zijn de producten getest ?

Antibacteriële producten van ZOONO zijn getest in onafhankelijke erkende labo’s wereldwijd. Onze ZOONO handgel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en heeft meer dan honderd wetenschappelijke tests succesvol doorstaan.

Waar kan je dit gebruiken ?

Bescherm je handen on the go met onze desinfecterende mousse. De ZOONO schuimer voor handdesinfectie is een handig klein busje dat je gemakkelijk overal meeneemt. Leg onze desinfecterende doekjes in je auto en hou ook kritische aanraakpunten zoals handvaten en je stuur proper.

Waarom Zoono gebruiken ?

Buiten de optimale bescherming van je huid tegen virussen en bacteriën, biedt de ZOONO mousse nog meer unieke voordelen:

  • Kostenbesparend: één keer ontsmetten met onze mousse staat gelijk aan honderd keer met traditionele ontsmettingsmiddelen zoals alcoholgel.
  • Vermindering van ziekteverzuim: minder kans op verkoudheid en griep.
  • Verminderd risico op ernstige ziekte: ook tegen de gevaarlijkste virussen zoals covid-19 biedt deze ontsmettende mousse een waterdichte bescherming.

Waarom geen alcoholgel gebruiken ?

Alcohol mag dan wel een doeltreffende manier zijn om bacteriën te doden, het brengt ook heel wat verwoestende nadelen met zich mee:

Alcohol is schadelijk voor je huid: overmatig gebruik leidt tot irritatie, je huid droogt uit en je natuurlijke huidoliën worden vernietigd.

De doeltreffendheid van alcoholgel is maar van beperkte duur. Als je je handen de hele dag door wil beschermen, moet je dus vaak alcoholgel gebruiken. 

Alcoholgel maakt vlekken en verkleurt vloeren, meubels, schoenen en kleding.

Alcohol verdampt en kan leiden tot hoofdpijn en duizeligheid in kleine ruimtes zoals je auto.

Waarom beschermen Zoono producten beter ?

Gebruik liever veilige en betere ontsmettingsmiddelen die je huid écht beschermen. Producten van ZOONO zijn op waterbasis en hebben een unieke werking die veilig en betrouwbaar is voor je huid en oppervlaktes