Voor particulieren en Bedrijven

Zuiver lucht en oppervlaktes

Bescherm je lucht en oppervlaktes tegen virussen en bacteriën 

Revolutionaire bestrijding van bacteriën en virussen

Een pure omgeving

Oppervlakte

Hoe kan je je oppervlaktes langdurig desinfecteren door verneveling?

Lucht

Hoe kan je permanent zuivere lucht hebben op basis van UVC technologie?

Huid

Langdurige bescherming van je huid ook na het wassen zonder alcohol

Play Video
Hoe werkt het?

Bescherm je tegen ziektekiemen

Van dichtbij ziet het aangebrachte schild eruit als een laag kleine pinnen die een oppervlak bedekken. Wanneer ziektekiemen het oppervlak raken, knappen ze en worden ze vernietigd. Bovendien is deze slimme knallende actie bewezen effectief bij 99,9% van de bacteriën en een breed scala aan ziekteverwekkers.lor.

Wat maakt ons proces uniek?

Eigenschappen

Langdurig

Het beschermende schild doodt 99,9% van de ziektekiemen op de huid gedurende 24 uur en ziektekiemen op oppervlakken tot 30 dagen.

Aangenaam

Onze alcoholvrije producten op waterbasis kunnen door iedereen worden gebruikt en ons handdesinfectiemiddel is dermatologisch getest

Wetenschappelijk getest

De innovatieve kiem popping technologie is bewezen effectief tegen een breed scala aan bacteriën en andere ziekteverwekkers

Zij beschermen klanten en personeel

Gebruikt door

Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook in kleinere ondernemingen nuttig. Ook geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld wachtzalen of restaurants.

Timothy Powell

Creative Director

Lisa R. Boone

PPC Ninja

our work inspires smiles

The Faces Behind Our Success

we love them

what our clients have to say

De gebruikte producten

Het is bewezen dat het beschermende schild van de gebruikte producten 99,9% van de ziektekiemen op de huid tot 24 uur en ziektekiemen op oppervlakken tot 30 dagen doodt.

De gebruikte producten zijn efficiënt tegen een lange reeks van bacteriën en virussen. De lange lijst van testen tonen aan dat ze werkzaam zijn bij PAS2424, EN13697, EN1276 en EN1750.

De producten hebben verschillende werkzaamheidstests moeten doorstaan om te worden goedgekeurd door enkele van ‘s werelds meest vertrouwde organisaties. Bedrijven die hun mensen en klanten op de eerste plaats zetten, haasten zich om deze producten in hun strikte hygiëneprotocollen op te nemen.

Wil jij je onderneming beschermen?

Stuur ons een berichtje en we nemen contact